Boka tid

Du kan komma med eller utan remiss från hela landet. Du kan boka tid hos oss via telefon eller med en så kallad egenremiss. Remissen bedöms på samma villkor som en remiss från husläkare och du får en kallelse till läkarbesök, alternativt besked om var du kan vända dig, via telefon eller post. Du är välkommen att ringa till oss om du söker för axel, hand, knä, höft och fot. Söker du för utstrålande smärtor i ben eller arm så behöver du skicka in en egenremiss. Det gäller även om du önskar intyg, tex. invaliditetsintyg. Om du söker för rygg eller nacke så måste du komma på remiss från vårdcentral och vara utredd med magnetröntgen. Om du nyligen blivit utredd för magnetröntgen är du välkommen att skicka in en egenremiss. Ett vanligt 20-minuters läkarbesök kostar 400:-. Frikort gäller.

Avboka

Avbokning eller ombokning görs enklast via telefon senast 24 timmar (1 arbetsdag) innan den bokade tiden annars debiteras du för uteblivet besök. Det går också att skicka ett mail till avbokning@cityortopedi.se med information om Patientens namn, datum och tid för bokningen samt namnet på läkaren. Om du vill boka ny tid så ring oss på 08-31 60 02.

Välkommen till en hemtrevlig ortopedmottagning i centrala Stockholm.

Patienter med ortopediska åkommor, d.v.s. skelettets och rörelseapparatens sjukdomar är välkomna.
Upplever du smärta i foten, knät, höften, handen eller axeln och behöver hjälp är du välkommen att boka tid till specialistläkare i ortopedi.
Ett vanligt 20-minuters läkarbesök kostar 400:- och frikort gäller.