Övrig personal

Mån-Tors 8-21     Fre  8-17

Receptionister

Simon Edman

Är utbildad skådespelare som har jobbat extra på Cityortopedi sedan starten 2012. Har under denna tid fått se Cityortopedi växa från en liten verksamhet med endast en läkare till ett större maskineri med runt 12 aktiva läkare. Jobbet som receptionist är fartfyllt och stimulerande men även ibland långsamt och segt. Det har fått mig att växa in i en professionell roll och jag har blivit väldigt bra på att öppna post. Utöver mitt jobb på Cityortopedi så sysslar jag med familjeliv, teater och qigong.

Jenniffer Olaya

Jag började jobba på Cityortopedi i januari 2019. Jag tycker det är så roligt att träffa nya människor i alla åldrar och ge de vägledning i reception och telefon samt kunna välkomna de till vår mottagning. Mina arbetsuppgifter är både reception och en del administrativt.
Jag är utbildad till barnskötare och därför jobbat mycket med barn men också i klädbutiker där jag fick jobba med mitt stora intresse som är mode, färg och form. Jag fick även mycket erfarenhet av kundbemötande och personlig service. Det är något som jag alltid brunnit för och velat lära mig mer av.
Som person är jag jordnära, ödmjuk och har en positiv syn på livet. Dessa egenskaper visar sig i den service jag ger de människor jag bemöter i receptionen.
På fritiden så umgås jag familj och vänner. Träna gör jag mestadels på gym men det händer att jag tar långa promenader i naturen.

Katarina Rietz

Jag har jobbat på cityortopedi sen 2019 och det är ett kul och varierande jobb som jag trivs med. Innan har jag bland annat jobbat inom äldreomsorgen och i butik. När jag inte jobbar gillar jag att spela teater, läsa böcker, tänka och skriva.

Fredrik Broström

Jag har jobbat i receptionen på Cityortopedi sedan februari 2020.
Jag är utbildad Ekonom på Uppsala Universitet och har tidigare arbetat som förskolevikarie, tennis vikarie, på ett café samt som assistent på DeliverIT AB. Har tidigare spelat och tävlat mycket i tennis och gillar sport. Mina styrkor är att jag är snabb, effektiv och strukturerad. På fritiden gillar jag att springa och spendera tid med vänner och familj.

Teknik, Ekonomi & Reception

Jörgen Filipsson

Jag är civilingenjör i teknisk fysik och elektroteknik, utbildad i Linköping.
På Cityortopedi finns jag i bakgrunden som ansvarig för ekonomi och IT-system inkl telefonväxeln. Jag håller även i personalmöten.
Jag är uppvuxen i Värnamo i Småland och det är min röst ni möter när ni ringer till oss.

sekreterare

Sofia Kjällander

Jag är utbildad friskvårdskonsult och har tidigare arbetat som personlig tränare/träningsvägledare innan jag sadlade om mig till medicinsk sekreterare. Jag har tidigare spelat elitfotboll och även bott i USA med fotbollsstipendium. Jag har arbetat inom fler olika områden så som ortopedi, medicin (njur, gastro, diabetes, hjärta, lungor) psykiatri, akutsjukvård och även primärvård. Det har både varit slutenvård och öppenvård. Mina styrkor är att jag är snabb, effektiv och flexibel i min yrkesroll. Jag är väldigt noggrann och strukturerad vilket passar väldigt bra i arbetet som sekreterare.

Övrig personal

  • Gipstekniker/undersköterskor som hjälper läkare vid barnfrakturkontrollerna.
  • Städning sker av proffs från Anne Bloms städservice.