Övrig personal

Mån-Tors 8-21     Fre  8-17

Receptionister

Katarina Rietz

Jag har jobbat på cityortopedi sen 2019 och det är ett kul och varierande jobb som jag trivs med. Innan har jag bland annat jobbat inom äldreomsorgen och i butik. När jag inte jobbar gillar jag att spela teater, läsa böcker, tänka och skriva.

Edgaras Lenaitis

Hej jag heter Edgar och jobbar som receptionist här på Cityortopedi. Jag är nyanställd här och tycker att det är en trevlig och varierande arbetsplats. Jag tycker om att ha ansvar och det här jobbet erbjuder mig just det så jag trivs verkligen. När jag inte jobbar består min fritid oftast av träning inom gym, kampsport och basket eller studier och spel.

Simon Edman

Razz Bahman Tufiq

Jenniffer Olaya

Jag började jobba på Cityortopedi i januari 2019. Jag tycker det är så roligt att träffa nya människor i alla åldrar och ge de vägledning i reception och telefon samt kunna välkomna de till vår mottagning. Mina arbetsuppgifter är både reception och en del administrativt.
Jag är utbildad till barnskötare och därför jobbat mycket med barn men också i klädbutiker där jag fick jobba med mitt stora intresse som är mode, färg och form. Jag fick även mycket erfarenhet av kundbemötande och personlig service. Det är något som jag alltid brunnit för och velat lära mig mer av.
Som person är jag jordnära, ödmjuk och har en positiv syn på livet. Dessa egenskaper visar sig i den service jag ger de människor jag bemöter i receptionen.
På fritiden så umgås jag familj och vänner. Träna gör jag mestadels på gym men det händer att jag tar långa promenader i naturen.

sekreterare

Sofia Kjällander

Jag är utbildad friskvårdskonsult och har tidigare arbetat som personlig tränare/träningsvägledare innan jag sadlade om mig till medicinsk sekreterare. Jag har tidigare spelat elitfotboll och även bott i USA med fotbollsstipendium. Jag har arbetat inom fler olika områden så som ortopedi, medicin (njur, gastro, diabetes, hjärta, lungor) psykiatri, akutsjukvård och även primärvård. Det har både varit slutenvård och öppenvård. Mina styrkor är att jag är snabb, effektiv och flexibel i min yrkesroll. Jag är väldigt noggrann och strukturerad vilket passar väldigt bra i arbetet som sekreterare.

Övrig personal

  • Gipstekniker/undersköterskor som hjälper läkare vid barnfrakturkontrollerna.
  • Städning sker av proffs från Anne Bloms städservice.