Övrig personal

Mån-Tors 8-21     Fre  8-16

Receptionister

Simon Edman

Är utbildad skådespelare som har jobbat extra på Cityortopedi sedan starten 2012. Har under denna tid fått se Cityortopedi växa från en liten verksamhet med endast en läkare till ett större maskineri med runt 12 aktiva läkare. Jobbet som receptionist är fartfyllt och stimulerande men även ibland långsamt och segt. Det har fått mig att växa in i en professionell roll och jag har blivit väldigt bra på att öppna post. Utöver mitt jobb på Cityortopedi så sysslar jag med familjeliv, teater och qigong.

Katarina Rietz

Jag har jobbat på cityortopedi sen 2019 och det är ett kul och varierande jobb som jag trivs med. Innan har jag bland annat jobbat inom äldreomsorgen och i butik. När jag inte jobbar gillar jag att spela teater, läsa böcker, tänka och skriva.

Teknik, Ekonomi & Reception

Jörgen Filipsson

Jag är civilingenjör i teknisk fysik och elektroteknik, utbildad i Linköping.
På Cityortopedi finns jag i bakgrunden som ansvarig för ekonomi och IT-system inkl telefonväxeln. Jag håller även i personalmöten.
Jag är uppvuxen i Värnamo i Småland och det är min röst ni möter när ni ringer till oss.

sekreterare

Sofia Kjällander

Jag är utbildad friskvårdskonsult och har tidigare arbetat som personlig tränare/träningsvägledare innan jag sadlade om mig till medicinsk sekreterare. Jag har tidigare spelat elitfotboll och även bott i USA med fotbollsstipendium. Jag har arbetat inom fler olika områden så som ortopedi, medicin (njur, gastro, diabetes, hjärta, lungor) psykiatri, akutsjukvård och även primärvård. Det har både varit slutenvård och öppenvård. Mina styrkor är att jag är snabb, effektiv och flexibel i min yrkesroll. Jag är väldigt noggrann och strukturerad vilket passar väldigt bra i arbetet som sekreterare.

Övrig personal

  • Gipstekniker/undersköterskor som hjälper läkare vid barnfrakturkontrollerna.
  • Städning sker av proffs från Anne Bloms städservice.