För remittenter

Cityortopedi är en av många underleverantörer i Vårdval Ortopedi i Stockholm. Remisser i vårdvalet skall alltid ställas till huvudleverantören som i vårt fall är DBI Vård & Hälsa. DBI granskar och fördelar remisserna. OBS Remisser ställda direkt till Cityortopedi accepteras inte av Region Stockholm efter 1 oktober 2021.

Remiss specialistvård

För att vi, på ett optimalt sätt, skall kunna omhänderta patienten enligt rätt vårdnivå bör patienten vara basutredd och resultaten framgå av remissen. En remiss kan vara en pappersremiss eller en digital remiss. Remissen ska vara utfärdad av legitimerad hälso-och sjukvårdspersonal, inklusive fysio- eller arbetsterapeut.

Elektroniska remisser

Vi tar emot elektroniska remisser via journalsystem TakeCare. Remisserna märkta med Cityortopedi skickas till DBI. Enklast är att Cityortopedi står först under Diagnos/fråga, då ser den som sorterar inkommande remisserna på DBI det enkelt.

Pappersremiss

Det går bra att skicka pappersremiss. Glöm inte att märka remissen med Cityortopedi så att DBI enkelt kan sortera och vidarebefordra den till Cityortopedi.

DBI Vård & Hälsa
att Cityortopedi
Farstagången 24
123 47 Farsta

Välkommen till en hemtrevlig ortopedmottagning i centrala Stockholm.

Patienter med ortopediska åkommor, d.v.s. skelettets och rörelseapparatens sjukdomar är välkomna.

Upplever du smärta i fotenknäthöften, handen eller axeln och behöver hjälp är du välkommen att boka tid  till specialistläkare i ortopedi.
Du kan komma med remiss från hela landet.
 
Ett vanligt 20-minuters läkarbesök kostar 400:- och frikort gäller.